THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, November 28, 2010

My Sis's Wedding!

Salam

Tanggal 6/11/2010..Kakak ku yang ke - 3 selamat di ijabkabul dengan pasangan dia , Abu Abdul Rahman..21/11/2010 yang lepas kenduri sebelah lelaki pulak..kat Bota Kiri, Perak..Gebob drive sendiri tau dari Kota Bharu ke Perak..sumpah nak patah pinggang rasanye sebab jaoh sangat..Sebelum ni drive dari Kuantan ke Kb takde la penat sangat sebab bergilir dengan akak..Ni nak bergilir dengan uncle, dia pulak mabuk sebab jalan cam ular kena palu bila balik guna jalan Cameroon Highlands.

Semua berjalan lancar..kat sini pon ok..kat Bota pon ok..Even lepas kenduri Gebob terus demam 2 hari 2 malam..haha
hha...

Taknak cakap banyak..ni nak tunjuk snapshot mase weddin
g dia..Gebob cilok dari Fb Abang Azmir Khalid, photoshooter masa wed akak Gebob..


Ni sebenarnye kotak tisu tau..hahahha XD




Ni konon2nya cam kawan2 dia tak bagi Abg Abu ambik dia lagi




Orang cakap gambar ni berhantu sebab my sis nampak cam 'floating'



pergh..bestnye kawen..hahhahah XD



suka tengok gambar ni sbb tetibe ada rainbow..rainbow betul tu, bukan selepas edit ok..



4 gambar kat atas ni dekat Kellie Castle..lawa siot tempat ni




Ok la...Gebob doakan moga Kak Iti dengan Abg Bubu bahagia sampai hujung nyawa..Harap Abg Bubu boleh tahan dengan perangai Iti yang agak childish tu..hahhaha.. XD


p.s-bile la turn aku pulak nie..kuikuikui XD

10 comments:

Qaseh dalia adelia said...

wah congrats ..adekny ebile pulak ye

cikbunga said...

tgu atas awk kawen dulu. jgn gatai dlu dri die. kah3

hafiz,a said...

hahah..lawa la pic gebob ...:)

Seha Hisham said...

gatai nak kahwin nie. haha

Amira Rosli said...

tahniah kat ur sister :)

evagebob vid said...

akak dalia..adeknye lmbat lagi :D

cik bunga,,turn sy lambat lagi..

abang..thanks :P

seha..gatal sikit2 jek :P

mea..ok dear :))

Woofer Storm said...

cntik pic tu tau^^ ni yg jeles ni..nak juga^^

Mat Pintu said...

salam kenal...

lawa woh gambar. pndai photographer

evagebob vid said...

achie..photosnapper pndai amek..lawa lorh..huhu...

mat pintu..salam kenal jugak..lawa an..t boley la kntek beliau la nk kawen t :P

Atika Natasha said...

swit nyeee....=)