THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, May 9, 2010

Poyo..Pocoyo..

Salam...

hehe...sekarang nie tak tahu la nak panggil ape bende nie...Fenomena Pocoyo kat FB sedang melanda kot..haha..Yang wa tau wa dapat buat wa punye Poyo daripada Encik Zombie..hahaha...Thanks to you once again..Pastu dia cakap lepas da buat sila bagi reason nape Poyo anda comel..haha...So,wa nak gitau la ni nape wa punye Poyo comey..:

  • sebab dia pakai spek..
  • sebab dia pakai baju merah
  • sebab rambut dia sumpah haram tak same macam rambut wa
  • sebab.......??sebab wa nampak dia comey..hahahha..
Heheheh...so..sape yang nak wat Poyo jugak...ni link dia..huhu..

ni la Poyo wa...wa tak tau nak letak nama apa la..


comey tak??hahhahaha...

2 comments:

zOuL_iMMe said...

ahahaha..comel doo..
thanks sgt2 sebab buat ea gebob..hehe

evagebob vid said...

haha...thx dear..poyo en.zombie pon macho pe..huhu..