THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, October 21, 2009

i want pizzaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

wargh!!!!!!!!!!!!!bile la sume nie nak ada kat KB??????adoi ai...ni latest thing HPA wat untuk kita sume yg bergelar umat Islam...dijamin bahan2 organik dan yang paling penting..HALAL!
hehe..yang aku x puas aty nye nape Radix Fried Chicken (RFC) still x bukak2 ag kat depan HUSM tu??adoi ai....da berabad aku tunggu..xpela...be patient..huhu..
Btw...Radix Chicken House akan di buka kat KBTC..tingkat 3..aku ciap pegi usha da tmpat 2 wlpn x ciap ag,,..adoi..

btw abg=apis...abg dkat j ngan kedah..sume yg owg sebut kat atas nie ada kat sungai petani au..so..ada mase..singgah la sane!!hahahhaah...tapi i'll make sure i'll be there first..muahaha..

so..insyaallah..kalu RFC ngan RCH da buka nanti..aku kena bawa my friends pegi sane..da jnji nk belanje dowg bile RFC da buka..huhu....

ok la...dats all from me...esok nak pegi skola..kwn2 ajk pegi..ada minggu KO..so dowg ada wat gerai2..mc'ye jage gerai colek..muahaha...melantak colek la aku esok..huhu...x sabar nak jumpa mira,he,dayah,anis,watie..n paling penting..dpt jmpe eril!!!!!!!!!!!!!!!!muahahahhahaha....wndu la kat my bhep 2..huhu...arin..jgn jelez..hik3..

k..nite ol..salam..

p.s-gud lark 2 arin n zafirah..do d bez in ur speaking esk!!mst ley wat nyer lah!!love u guys!

2 comments:

NURHAFIZ ANUAR said...

hahaha
nie kene blnje nie bnd2 tu..

evagebob vid said...

haha..i wish i could bg..huhu..