THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, October 13, 2010

Kerja

Salam..

Ok..ramai teman2 sekampus sudah mula bekerja untuk cuti panjang ni..Adoi..Gebob sangat jeles woo..Nak keje jugak!

Btw..lupa nak gitau..saya sudah berada di KB ye...huhuhu..selamat sampai setelah mendarat di Kuantan jap dari KL sabtu lepas..Kat Kuantan, Gebob lepak EC kejap..Ok..takde budak2 UiTM.. :'(
So, beli Hot n Roll..pegi kat Wimax Center yang bangang sampai hari ni tak call aku..Janji nak call terus esoknye..ni da berapa hari dah tak call jugak..macam BER-uk la..Gebob da bayar wimax untuk bulan ni..bill RM3o je..orang siap bayar lebih tiap2 bulan boleh pula cakap aku tak bayar...Macam gampang la center tu..nsib baik aku tak stay Kuantan da...

Insyaallah..maybe malam ni kena pegi Kuantan lagi, kalau jadi la...Nak ambik property saya tertinggal di sana, hahahha..

ok..salam.

2 comments:

syaza kelyza said...

haha , kite pon tak start keje lagi la gebob , wuuuuuu :(

cikbunga said...

makcik gebu! pagi2 dh on9 ??hahaha.bagus2 kerja, t share sparuh ek gaji. huhu